Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag läser jag (Min klimatkamp 16/11)

Idag läser jag om Halmstads kommun som arbetar för att möta hoten från klimatförändringarna. Risken för svåra översvämningar har ökat när skyfallen kommer oftare och är mer intensiva än förr. Det är bra att kommunen är proaktiv, det kommer alla kommuner behöva vara.

Idag läser jag också intervjuer med tre unga klimataktivister. Jag önskar att jag kunde visa att jag stödjer dom, på något annat och bättre sätt än med climatestrikeonline-foton på Instagram. Jag gläder mig i alla fall åt att 5 av 6 kommentarer var positiva och gav ungdomarna sitt stöd. Den sjätte tyckte att dom borde utbilda sig, men det tror jag nog att dom kommer att göra, också. Det ena, engagemanget i klimatet, och det andra, utbildning, utesluter inte varandra.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-16 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP