Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tvättas ren för att torka

din smak är citrus

så var det dagen du dog

klar vätska är nog




Bunden vers av Horace
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-22 18:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Stark...och föll in på rubriken...men den är stark och påverkande...
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace