Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar ifrån lägenhet 23.

I morse,
innan solen gått upp
låg jag och väntade,
nedanför brevinkastet,
tre centimeter
innanför vår ytterdörr.

Tålmodigt och svartklädd
med andningen i golvet.

Likt ett ovårdat hysteri,
ringlandes över morgontidningen.

Gatan utanför höll andan i en minut
och Du,
hade bara en stund kvar att leva.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-17 00:57



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"Likt ett ovårdat hysteri" - tummen upp med mera och etc etc - och avslutet bamm Respekt.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja