Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det så kallade 'skitpratet' fyller ofta den funktionen, en sorts tankens och känslans onani, att såväl utövaren och som adressaten (mottagaren) faller in i en sorts feberyra, blir sympatisk och trallvänlig.


Litet småprat i första allmänhet (8) Text





Fåniga frågan samt funde ringar
till program som 'Fråga er hund'.

Programmet utan arena,
forum eller kanal.

Hur lång måste en stubintråd vara för att brinna
lika länge som ett stearinljus?

Ibland används ett stearinljus som katalysator
till att få en stubintråd att 'ta fyr'. '




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-11-21 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP