Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det så kallade 'skitpratet' fyller ofta den funktionen, en sorts tankens och känslans onani, att såväl utövaren och som adressaten (mottagaren) faller in i en sorts feberyra, blir sympatisk och trallvänlig.


Litet småprat i första allmänhet (9) Text





Saker Agda med viss förtjusning utelämnar då hon skapar en kontaktannons. Men hon fyller gärna i sådant som är märkta med en asterisk, vilket står för att dessa val och fält är obligatoriska, men i övrigt gör hon ofta som det faller henne in. Det beteendet är hon rätt ensam om, eftersom de flesta andra är ärliga och uppriktiga i sitt sätt att berätta om sig själv. Ibland är hon dock litet för detaljerad om att beskriva sig själv. En så kallad icke efterfrågad uppriktighet. Hon blandar och ger, när det kommer till just att beskriva sin egen verklighet.
Utseende, bred som en ladygårdsdörr, fasta pattar, saftiga lår samt viss vurm för att vara kåt på att 'jobba med händerna'. (De vilka klarar det illa, är döda, ligger i koma, är förlamade i dem eller saknar sådana kroppsdelar som räknas till just händer).
Annars är hon påtaglig kåt på att åka båt, resa med färja och åka på kryssning omgiven av vatten.
Istället för att var förtjust i att åka vattenskidor, surfbräda längs en strand med höga vågor.
Brukar hon kunna gilla att dansa och gå långa skogspromenader på dock högst tre timmar och sexton minuter.
Halsa en bira eller två och att rida.
Lägra en robust och välhängd hingst samt höra på rockmusik, populärmusik samt det vilket går under benämningen 'gammeltjo'.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP