Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa skrämde dig

Det kan bli krig sa pappa din
du var orolig och rädd
Om elden skulle rulla in
ville du vara förberedd

Din far sa bara ett par ord
du hade svårt att prata
Därför sjöng vi om fred på jord
och dans på varje gata

"I natt jag drömde något som"
sjöng vi som var så unga
Det var ett krig som inte kom
din far har en rapp tunga

Det finns tyvärr soldater kvar
och bomber finns det också
men livet flera vägar har
- Vem går nu bredvid dig då?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-17 05:36



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Snyggt
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP