Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be inte om ursäkt.


Det gör inget att jag dog
på din befallning
och att du
aldrig försökte
återuppliva mig.

Jag förstår,

men sanningen är den
att jag aldrig
hade kunnat
tänka mig att dö,

under någon annans händer.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-17 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja