Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en lek som jag lekte när jag var barn....


Sanning eller konsekvens

Först spann spindlarna ett nät över hela planeten.
Det fanns många lockbeten i detta nät och när
man smakat på så var man fast,

Drogen som konsumerades gjorde människorna
mer och mer frånvarande och lättmanipulerade.

När tillräckligt många fastnat så kunde man nu
börja med att smitta ner alla med ett sk virus C
och skapa panik och rädsla eftersom inget botemedel
fanns.

Nätverket visade att denna brand spred sig över hela
världen och munkavlen syntes och människorna fick
inte längre ha kontakt utan alla info skulle ske genom
nätverket!

Vi såg att människor dog som flugor som fastnat i
klistret!

Immuniteten skulle inte vara länge sas det så denna
sjuka skulle fortgå under en längre tid
för nu gällde de att inplantera att
hopp om att räddning endast var ett vaccin som alla
skulle få!

C var inte så farligt för barn eftersom de inte har referenser
till hur livet såg ut innan nätverket skapades däremot alla
äldre som hade referensramar skulle känna sig rädda eftersom
sjukan skulle drabba dem svårast!

Om du inte tog ditt vaccin så skulle du inte längre kunna resa
eftersom det snart skulle visa sig att man måste visa upp
ett vaccinationspass innan man kunde få inresetillträde!

Avledningar från det som pågår genom terroristattacker och att
inre konflikter triggats igång genom att skilda kulturer med
olika värderingar tvingats till flykt genom nätverkets propaganda
och invasionen av väst var ett faktum!

Detta gör att planen från nätverket kan genomföras eftersom fokus
är någon annanstans!

Är detta som jag skriver en fantasi, en konspirationsteori eller en
verklighet som ingen skulle varken tro eller erkänna!

Hur stor är den mediala förgiftningen är det ingen som vet....och
hur den gått till måste du själv kunna se för att tro på!







Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-17 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP