Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sonettförsök


vänskap

jag önskar att växa och bli kär vän
att få vara en storhet, växa och le
för att du ser mig bättre en de
men liten ser jag uppåt mot dig än

En storhet att känna vänskap med dig
önskar dig samma känsla för dig med
längtar efter att inte undra som sed
oh osäkerhet varför är du med mig?

En vänskap ska vara säker på dig
men jag är för osäker på just mig




Bunden vers (Sonett) av skärva
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-11-17 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva