Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... ... STRÅLA ... ... ... ...


till
himlarnas
överljudssång
trummandets
pulserande
kastar
leder
mig
till
Gaias
mitt
rakt
in
i
elden

i
elden
hjärtat
imploderar
transformerar
exploderar
solens
strålar
ut
från
mitt













Tacksamhet
AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 518 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-11-17 11:53



Bookmark and Share


    Hieu
så fin..önskar jag fick lyssna till dina hjärtslag.
2022-04-18

  Vind
Nerthus har många namn; Gaia är ett av dem. Fint om extasens transformation.
2020-11-23

  DominiQueen
Ett vackert strålande Du som skriver allt detta som smittar ... så gott.
TACK för Ditt vackra
H J Ä R T A
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Ett sådant hjärta borde alla ha!
2020-11-18

  Blomma-Stjärna VIP
Strålande dans - ankrad och förvandlad!



2020-11-17

  Solstrale VIP
Underbart i solens fart från start!
2020-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Glödande i både ord och bild, strålar ditt inre ut.
2020-11-17

  Lustverket VIP
Schamanism för en grå tisdag.
2020-11-17

  ULJO
Vilket ljus
2020-11-17

  alicja lappalainen VIP
en glödande och dynamisk dikt
2020-11-17

  Sparvögat VIP
Ditt inre strålar...
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria