Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Naken fotsula" ev byte av rubrik

Han förlorade kampen

Men fick ändå,
det han ville

Sniffa lite fot

Ur: En fotfetischists dagbok


© Christer Johansson 2020-11-15




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-17 12:18



Bookmark and Share


  100apor
Applåder! The foot feels the foot when it feels the other foot brukar jag tänka.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten