Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vit


det yttersta skiktet
lyfte sin slöja
naken
smekte hon
salt

på mina
läppar
vit








foto, dikt; copyright © Ari Eskelinen




Fri vers (Fri form) av arie
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-17 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arie
arie