Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedra njutning


jag tycker verkligen ej det är fel
att hedra, dyrka, åtrå, kvinnor, alla tjejer,

som älskar sex
som älskar att njuta

som kräver ock behöver mycket
som kräver ock behöver mer

som inte nöjer sig med lite


jag tycker heller verkligen ej det är fel
att hedra samt uppskatta de män

som är extra duktiga på att leverera detta
som är extra attraktiva, extra sköna fallosar

samt kroppar

kvinnor bör fritt få nyttja Er
livet igenom


jag tycker heller ej det är fel
att glatt göra narr av, förnedra, samt utnyttja

oss män, sådana som jag
som inser min otillräcklighet

som ej kan ge kvinnorna
till fullo vad de vill ha, samt behöver

rent njutningsmässigt

som till fullo
accepterar min roll som slav

dyrkandes Er njutning
samt utlevning

finnandes njutning
i det























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-17 14:47



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Du dyrkar rätt gud!
2020-11-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det krävs mycket ödmjukhet för att kunna vara en sån man.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando