Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordfärgeri


jag färgodlar ofta ord
och vips händer det
att tingen hänger sig på

de kan vara av olika slag
tyg eller möbler
hur som
grupperar de om sig
efter den nya ordpalett
de blev inspirerade av

- sa motar vi tillsammans bort
grå tristess och tröstlöshet




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-17 15:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vi har alla våra tricks. Gillar dina metaforer.

2020-11-26

  Anya VIP
Färgodlar.....vilket fantastiskt ord. Din text lyser av livsvisdom och klokhet. Tack!
2020-11-18

  lila fjäderblomman VIP
haha... blir glad av ditt ordfärgeri! :)
2020-11-17

  Olof Lagerhorn VIP
Originellt och tänkvärt att
färgerna lyfter fram inte
bara föremålen runtom oss
utan även orden.
2020-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett tips att ta till sig. Vi behöver färg, både i ord, bild och vardag. Bra skrivet!
2020-11-17

  Solstrale VIP
Bra att möblera med ord, textil, möbler, så tiden fylls med meningsfulla sysslor... Bra!
2020-11-17

  ULJO
Bra tips. Komma bort från grå tristess
2020-11-17

    Lena Staaf VIP
Med ordfärger trotsas allt det gråa!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP