Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till sonett


Närhet

Större är längtan efter ljuv närhet
Och du snuddar mina tankars gångar
åh hör mina förtvivlan högt ropar
Förlamad av känslor som gör inget

Mindre är hjärtat som också krymper
Inget gensvar får det tårögt ledsamt
Ett hjärta lever inte så gott ensamt
Och du nekar min kärleks blå lyster

Åh hör min längtans djupa väl och ve
Låt din kärlek just mig finna och se





Bunden vers (Sonett) av skärva
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-11-17 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva