Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November i ett nötskal

Mörkret faller
allt tidigare och tidigare
Kvällen börjar
innan arbetsdagen
nått sitt slut

Just nu
finns tid i oändlighet
jag badar i möjligheterna
och drunknar i apati
ingenting känns kul
när allt finns att göra

Det är mörkt nu
i en mörk tid
i en mörk värld
och jag
jag är ett skal
fullt av rastlöshet
utan viljan
att förändra det




Fri vers av Vackertass
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-17 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass