Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kvinna, inget gråt

Säg att jag minns när vi brukade sitta nere vid
Trenchtown tillsammans med goda vänner som vi
båda känner
Och då du helt plötsligt erkänner din otrohet
Jo, jag bara tappade hakan och fick för mig att du var
en annan kvinna ifrån någon annan planet
då du knappast kunde vara den kvinna som jag har
levt ihop med
Den som jag älskar och håller av
För hon skulle aldrig göra något sådant där
Gå bakom min rygg
Inte konstigt då att det blev som det blev
För helt plötsligt kände jag mig inte trygg då jag
tycker att du har varit stygg
Så ingen kvinna, inget gråt och inga som helst förlåt
då jag där nästan helt gick åt
Gick under med andra ord
Men då jag inte på dig längre känner mig något kåt
Så tyvärr och tack för det..

Ingen kvinna, inget gråt!

Ken Cassel
17/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-17 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel