Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på något annat

Grips av en tanke få den inte att fästas

en rädsla vad komma skall

Vad sker när väntan är över

Kommer smärtan fylla alla öppna rum

Kommer tårarna falla av frustasjion

Orka finna kraften resa sig igjen

Sakta som ur en grop

som fylls igjen och igjen

Får då fram styrkan och kärleken till livet

Resa sig långsamt dag för dag

Låt rädslan försvinna

Ha som mål stå där darrande  

Tålamod  skynda sakta fram

I väntan på något annat

Se allt  läggas tillrätta

Tar dagen i sin hand 

Leva för allt.......

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-17 18:10



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Förstår rädslan i dina ord väntan på vad som komma skall...
Ta dagen i sin hand. Precis så...

2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP