Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastbubblan

Svävar i en bubbla

Innanför är det tryggt och varmt

Utanför är det kallt  sterilt av viruset

som håller taget om alla

Ingen vet när det tar slut

Saknar kramarna och närheten till varandra

Faller ur plastbubblan

Tar några tvekande famlande steg

Tar tag håller fast

Släpper inte taget

Ska finna vägen igjen

som är lång och gå

Blir istället kvar i min bubbla

Tryggheten lyfter mig

Blir svävande......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-11-17 18:22



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ja visst känns det som man måste hålla sig i sin bubbla. I trygghet men i ensamhet ...
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP