Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du idag?


Om att våga se bakom skyddsutrustningen

Vackra ord är ointressanta om de inte
har täckning dvs visar att handlingen
överensstämmer med orden du säger!

Jag vill veta om du kan möta smärtan
min eller din utan att försöka bortförklara
den.

Kan du göra någon annan besviken
för att förbli sann mot Dig själv?

Kan du uthärda andras anklagelser
om svek utan att svika din själ?

Orkar du stiga upp efter en natts förtvivlan
och ändå göra det det som måste göras?
Kan du vara ensam med dig själv och ut
härdar ensamhetens sällskap?

Vågar du stå mitt i skottlinjen med mig
utan att rygga tillbaka?

Har du mognat genom den historia du genomlevt
eller eller har du stängt av och blivit rädd för
kärleken/omtanken och sårar hellre än tar risken
att bli villkorslöst älskad?

Det är hur du handlar i svåra stunder som visar
vem du blivit genom livets utmaningar

Är du ansvarsfull mot dig och visar mig vem
du är utan att spela en roll som är din illusion!




Fri vers av WyS VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-17 19:32



Bookmark and Share


  Connie
En fantastisk, ärlig, öppen och transparent text, jag älskar den!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP