Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... och allt annat


Verb


Substantiv
verb och adjektiv

av högsta vikt
för att skapa en dikt

Singular plural
med preposition

adverbial
och en sval konjunktion

Positiv komparativ
kan bli kiv

superlativ
ger åt dikten mer liv

Ackusationsobjekt - vilken fläkt

dativobjekt
hälften hade väl räckt

Ordklasserna ger åt dikten min klass
utan dem så vore den

kass








Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-17 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP