Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.

Än sen att han inte är du,
att han inte har dina händer.

Jag bara blundar
hjärtat mitt,
Jag bara blundar.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-17 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja