Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trekant.


Det var i mitt livs första trekant
som jag såg att rummet hade fyra hörn.

Att kärleken inte behöver
vara centrum
när lusten är större.

Viljan att leva ryms i en 90 säng
och era ögon var som stjärnor.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-17 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver både med känsla för poetiska nyanser och skarptsynt träffsäkerhet. Gillas skarpt.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja