Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är vi inne på att skapa en identitet till mitt namn.


Fortfarande jag som styr.

Styr?

Ja, det är ju jag som byggt upp identiteten.

Men vi trodde det var Ann-Marie.

Nej, nej, hon är bara en id-tjuv.

Känner du henne?

Vem?

Id-tjuven.

Nej, jag hittade på namnet till handlingen.

Ok, tjejer så är ni med på tåget då?

Vilket tåg?

Äsch, det är bara som man säger.

Vi ska bära hennes galna kläder som hon syr!

Ok, men det blir väl roligt, tjejer!

Lägg av!

(Spännande? Trodde väl det, jag är er fotograf)

Ska vi bli fotade?

Ja, med märket som jag designat.

Oh, gud bevare mig väl.

Lägg av du är för gammal för att se trender.

Är det namnet
Catherine Brandt som är en identitet, som märket?

Ja, min historia bakom är alla texter som jag skrivit.

Det känns som något mycket speciellt.

Jag vet, jag tror jag äger jorden.

Grymt bra, men vad är det här för ett plagg?

Ser ut som en tunn tröja i stretchigt material
har aldrig sett en sån design tidigare med hål?

Ska vi fota och lägga ut den?

Ta på dig den varje plagg vi designar och syr äger vi.

De donerar material till oss, underbart bara att börja.

Men vi är ju också med i texterna,
vi kan ju också ha våra namn med
så blir vi ikoner, med våra märken.

Nu vilar vi lite och börjar sedan lugnt.

Känn efter och fundera på hur man kan skapa.

Att skratta är en bra reaktion i skapar processen.

(Ta det inte personligt, det hör till liksom.)

Nu tycker jag att fotografen ska börja planera film.

"Nu är vi inne på att skapa fler identiteter"

Fortfarande jag som styr.

Så heter det inte, du blir bara o populär.

Felstavat! Det ska stå "syr" vill ni börja sy?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-17 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Id-stöld och ”styr” var en bra kombination - även ”syr” som liksom hängde ihop med de övriga två. Vad månne komma sen?
2020-11-18

  Catherine Brandt VIP
Här är det läge för polisen att kolla läget.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP