Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinent

Frustrationen kokar
En konstig börda
Sitter på inre krokar
Bara de inre skriken hörda

Vill stilla begäret 
Sätta tusen doser i mig
Bli av med besväret
Förståndet låser sig

Sätter en isbit mot lågan
En tillfällig lindring
En paus från plågan
För att fly från allting




Bunden vers (Rim) av Marshaln
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-18 00:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Texten förmedlar ett stort lidande; att uthärda, ögonblick för ögonblick och en närmast allt överskuggande längtan efter befrielse, om så bara för en stund. Svårt att förstå för människor som är förskonade från upplevelsen.
2020-11-18

  AiA Maria den fria

å jag känner...andas, andas,andas



Tack!
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Marshaln