Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer aldrig

Det kommer aldrig dö, det kommer vara för evigt.
Det kommer aldrig ta slut, inte ens när grinden öppnas och jag går ut.

Det kommer inte försvinna som tö, det kommer glittra för evigt unik.
Det kommer inte bara att dö, inte ens när ridån går ner för en publik.

Det kommer inte gå bort, det kommer aldrig försvinna med dagarna kort.
Det kommer inte bara vara ett minne blått, det kommer inte lämna känslorna jag fått.

Det kommer inte gå någonstans, inte ens efter tusen kärlekar efter dig, för det finns inget som mäter sig.




Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-18 01:49



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
tack bra skrivit,jag blir glad
2020-11-21

    ej medlem längre
Fin dikt.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace