Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sanning.

Tänk att just du skulle korsa min väg
Att din själ mötte min
Tänk att det tog över 40 år
Att äntligen finna meningen med mitt liv.
Jag vet du är fysiskt onåbar
Och det är som det är
Men jag förstår nu, ser det i din blick
Att du också nått vetskap.
När två själar finner sin sanning
Sammanflätas i en skör men ren kärlek
När beundran vördas
Och tiden inte längre räknas..
Då är vi en.
Tvillingsjälarnas förening.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-11-18 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP