Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi faller.

Vi faller alla av från vagnen.
Någon gång.
Någonstans.
Det är inte slutet på livet.
Det är bara en påminnelse.
Om att få distans.
Om att ta ett steg tillbaka.
Att tålmodigt vänta i kön.
På att rätt tåg ankommer..
Vårt mål i livsresan.
Står redan skriven.
I blod.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-11-18 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP