Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på första parkett

 

saknar följespotlights kägla
där vi snurrar piruettlikt
på ödslighetsteatern
omvärld utom erfarenhet
vi mitt i brännpunkten
för stroboskopstrålkastares
pistolskottsnabba ljusskiften
översköljd den teknologi som
strålar av ultra och infra
bränner bland
allt bländande obekant
skymtar vi så småningom
uns av
vår ensamhets gemenskap
stearinljuslågan brinner flämtande vidare




Fri vers av Per Rydberg
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-18 08:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint förmedlat om människans känsla av ödslighet i teknikvärlden.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg