Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Jag väntar på dig

En livets längtan
En längtan på livet
Jag väntar på dig
Eller har du redan börjat?
Har jag missat något?
Eller missade du mig?
Glömdes jag bort bland andra
Eller glömde andra bort mig?
Samma men ändå olika
Får vi plats båda två
Jag väntar på dig




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-18 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva