Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng alla dagis

Det svaga könet
Är det starkare
Läkekonsten
Har de tagit över
Många är
Statsöverhuvuden
Vi ser en
Återgång till
Vikingatidens matriarkat
Män blir bisaker
Drönare
Styrda av drottningar
Stäng alla dagis




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-18 10:25



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Härligt ironisk dikt. Men hur tänker du? Ska männen, drönarna, vara hemma och passa barnen?
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar