Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymn till eros

 

Du är drottning i ditt liv
och med dina smekningar
kröner du mig till kung
Molnen rusar över nattens
himmel och månen stirrar
på vår kärlek som glödande
besatt vinner tillbaka
förlorad glädjes territorium
Sanningens sånger brinner
och rädslorna släpper taget
när vi störtar in i solen i ett
gränslöst jubels stilla frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-11-18 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP