Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dikten har för många ord

den här dikten har för många ord
den är alldeles för pratig och okoncentrerad
egentligen skulle man kunna stryka allt
som står före det du nu läser
men det är för sent
det är redan skrivet och läst
och det är också lite av poängen
med det hela
jag brukar inte skriva så här
förlåt




Fri vers av Bill Larsson VIP
Läst 974 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-17 13:20



Bookmark and Share


    liv-mm
poängen- STOP-
Underbart pratnojs..
Håller dock med föregående
Svansen fastnar i dörren ut
/D
2006-07-28

    ej medlem längre
Härligt!
Härlig humor, självironi, diktkritik...

...fast slutet är lite för pratigt... *skrattar*
poängen löses upp i för många ord...

Försök med haiku... *ler*
/H
2006-07-20

  andrasidan
Ännu en metadikt :-)
Den påminner om en som jag skrev för ett antal år sedan:


Parkerar min dikt här

Parkerar min dikt här
för en stund.
Du kan se på den,
gå runt den
och fundera på
vilken årsmodell
det är, men om du
kan säga vad den handlar om
vet du mer än vad jag gör.

Bengt
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP