Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag.

En sämre dag
En lust som inte lever
En miss i planeringen
Vem fan är jag?
Ska sova bort dagen
Och hoppas på ny energi
Kanske morgondagen
Bringar åter ett driv?
Mycket grubbleri
Vacklande övertygelse
Jag ser din siluett
Din aura som förför..
Våra vägar korsas
Ofta eller inte alls
Men när vägarna för oss
Nära om och om och om igen.
Då våra blickar möts
Leenden utbyts
Jag känner inte dig
Du inte mig..
Jag ska sova bort dagen
Drömma om dina leende ögon
Fantisera om våra själars förening
I all evighet.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-11-18 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP