Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Märta Tikkanen - Behåll dina rosor


Säg inte att jag är söt

Säg inte att jag är söt
jag vet redan det

Säg inte att jag är söt
svara på det jag säger
istället

Säg inte att jag är söt
skratta åt mina skämt
istället

Säg inte att jag är söt
Säg att jag är klok, intressant, värdefull
att du blir glad
i min närvaro
stryk under de styrkor
jag påverkat själv

Säg inte att jag är söt
jag skiter väl i det




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-18 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En rak ärlig kommunikation är det bästa som finns, näst efter en härlig kram med "henne"!
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Vackertass