Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndertrasad gullunge

Det var inte det

att du snittade upp mig
med en brevkniv

eller att du kastade
mig på komposthögen
efteråt.

Problemet var
alltigenom

att jag tänkte på någon annan,

medans du sa förlåt.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-18 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hoppas det var ett kuvert som öppnades...
Du låter oss ana att det var så men det outtalade finns ändå där. Bra formulerat!
2020-11-18

  thyra
Inte frågetecken utan en smiley :)
2020-11-18

  thyra
Djupt sticker du kniven ??
2020-11-18

  Gunnar Hilén VIP
Å fy fan....hahaha......ett helt ljuvligt litet smycke.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja