Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den mest efterlysta, sötnos!

Eftersökta
För alla vill ha dig, få tag på dig
Komma åt dig
Åtrå dig
Vill krama och pussa på dig
Lära känna dig
Hålla dig i din hand för att sedan släpa iväg med dig
till paradisets land där stjärnorna på natthimmelen
glittrar så sött och grant
Men nu är den stora frågan
Vart är du någonstans
Vart gömmer du dig
Och har jag någon chans?!

Du är den mest efterlysta, sötnos!

Ken Cassel
18/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-18 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel