Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt tolkat från Jacob Pauludan


Global känsla. ..?






Irriterad blir man på folk
som spelar överlägsna

Och förbannad på dem
som verkligen är det!
















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-18 15:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Strebrar som segrar, huga!
2020-11-21

  Scarlett Miryam VIP
Och mest förbannad på sig själv, som känner sig underlägsen?
2020-11-20

  Kungskobran VIP
Värst är sk besserwisser
2020-11-18

    Lena Staaf VIP
Ja, påfrestande. Hugaligen!
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP