Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilje-kunnande







Vad många av oss mest av allt
behöver är någon som får oss
att göra det vi kan.


Ralph W. Emerson




Prosa av Sefarge VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-18 15:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Men jag kan ingenting förutom att skriva amatörpoesi
2020-11-18

    Lena Staaf VIP
Skulle nog inte lita på att någon annan skulle få mig att göra det jag kan. Lite uppmuntran är bra men resten får jag nog göra själv.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP