Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först som sist. ..








Tystnaden får alltid
sista ordet!










@@@Sefarge@@@




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-18 15:26



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Människan börjar med att vråla, tystnar mer och mer genom åren och "uppfostran" (familj/samhälle) - tills människan är som hon bör, foglig?
(Om inte finns det stor business i "fasthållande medel".)
2020-11-20

  Kungskobran VIP
Att tala är silver, att tiga är guld
2020-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2020-11-18

    Lena Staaf VIP
Ja, eftersom mycket av kommunikationen är ordlös.
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP