Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har du hamnat i för relation?


Har du blivit förförd?

Planen kring makt o kontroll

Kunskap om teknik, biologi, sociologi och psykologi

Undersöker behov, fysiska, känslomässiga och bekräftande.

Tekniken växer till ett nät som omfattar hela planeten.

Skapandet av sociala mötesplatser, där man blir sedd och bekräftad.

Lyckoruset gör att de flesta fastar i nätverket och tappar alltmer
kontakt med den fysiska världen. Barnen tröstas med tekniken
och knyter an alltmer till artificiella föräldrar.

Kontrollen är plötsligt här och man är kartlagd var man befinner sig, äter hur /var man handlar, vilka sjukdomar man har , inkomster osv!

Är du en tillgång eller en belastning?

Plötsligt händer något ett farligt virus smittar på kort tid ner hela planeten.
Alla blir rädda för ingen räddning finns utan isolering är enda vägen framåt.

Alla på planeten vet i samma sekund vad som sker och bilderna syns på
Tv, telefoner och datorer. Munkavlar , dödstal, och fulla intensivvårdsplatser
visas och paniken ökar!

Det är farligast för äldre som måste isoleras däremot barn kan fortsätta
vara i skolorna.

AVSTÅND är viktigt, kontakt är farligt!

Psykologin strategin fungerar och socialdistansering försvårar tankeutbyte
mellan människor!

Paniken får inte gå över för fort för att ändra beteendemönster utan den har sin tid för att förändra vardagsmönster. Media måste fortsätta och hålla kvar rädslan.

Det visar sig att man egentligen inte behöver ha kontorslokaler och butiker längre
då allt kan skötas genom tekniken. Även skolarbete kan ske på distans!

Strukturell samhällsförändring där hjärnan nu är nätverken och styr enligt
den plan som satts i omlopp!

Vaccinet blir ett måste för att få möjlighet att resa och du kommer att få
visa att du har ett intyg på att du tagit det!

Det basuneras redan ut att Sverige köpt in doser som räcker till hela befolkningen!

Hur skapar man makt och kontroll....

Först lyckorus, otrygghet, rädsla och sen kommer räddningen!

Är räddningen frihet eller förtryck?

Är du fri eller slav?

























Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-18 16:56



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra beskrivet! Hur svårt kan det vara att ta ansvar och lyda lagar, regler och förordningar? Jag har inga problem med isolering. Det våras för oss som är introverta.

2020-11-20

  M:tin
Djupa statens verk, bra skrivet!
2020-11-18

  Kungskobran VIP
Isoleringen stör mig inte så mycket.
Skönt att slippa allt dösnack
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP