Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duktig flicka.

Livet Är inte riktigt
som när min Polska älskare
dansade berusad
under lysrörslampan.

Men jag vänjer mig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-18 18:14



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Du formulear dig genialt.
Jag känner av Eeva Kilpi i din skrivform.
Kort o kraftfull o ofta med en liten knorr !
2020-11-18

  Gunnar Hilén VIP
Du har härlig humor !
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja