Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man måste gå - för att få veta


kraterkatastrofen




hans kärlek
med
den andra
VÅRT ..inte-vi

gör fruktansvärt
fasansfullt

ont
i mig

jag längtade
och önskade

att han

hade bett mig
komma tillbaka

till VÅRT
till VÅR FAMILJ

till OSS
mamma barn barn barn pappa
det var ju därför
jag lämnade

för att säkert
få veta

att han
VILLE HA MIG




. . kvar




men han . . .






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP