Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OREDIGERAT.

Morgonljusets rodnad.

döljande försynta svar
ur blickens objekt

Skamlig var lyckan.

fruns fina otvättade
underbyxor
hänger på staketet
försvarslösa

Barnet frågar.

Varför ligger mors våta byxor
slängda slarvigt, på smutsiga
staketets spjälor.

© Bosse 25 september 2019.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-18 21:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kunde det gå
När inte haspen
Var på?

2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten