Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Det gör ont när strängar brista
när strängens klang dig äntlig når
när du lyfter blicken fram mot nya år
långt bort från ondska elände och strid
i klangens sköna sinnesfrid




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-18 21:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ett vackert nyårstal....tänker jag.
2020-11-22

  Respons VIP
Som ett högtidstal under forna da’r
2020-11-19

  ULJO
Ring klocka ring............
2020-11-19

  AiA Maria den fria

smärtan i ögonblick av "motsats"

i den stora sorgens famn döljer sig ock den största glädjen


Tack!
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP