Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvinnliga egoismen


det är viktigt att den kvinnliga egoismen ses i positiv vigör
den kvinnliga egoismen bör omforma hela samhället

vi skall göra allt för er, ge er allt, ni bör kräva allt av oss, hela tiden
ni bör hela tiden bara betänka vad ni behöver, vad ni vill ha, vad ni önskar

ni ska få göra precis vad ni vill, alltid
vi skall göra precis allt ni vill, alltid

på så sätt skapar vi ett till fullo förenande balansaktigt harmoniskt samhälle där kvinnan hela tiden sätts i prioritet, där ni till fullo får leva ut som de gudinnor ni är























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-18 22:49



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Spank me, spank me good and I'll be on fire like you.
2020-11-19

  siv birgitta.a. VIP
tror inte alla kvinnor är såna , det finns jag håller med dig
2020-11-19

  alicja lappalainen VIP
Magnus Uggla - Jag mår illa
2020-11-19

  SatansSon VIP
kvinnorna är inga gudinnor. som oftast är de riktiga häxor.
2020-11-19

    tramp
Hört talas om jämlikhet ?
2020-11-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP