Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Extra haiku


H A I K U


* Vindarna sliter
* i plåten på balkongen.
* Men hjärtat slår lugnt




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-19 00:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Bingo!
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP