Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onormal

Jag som alltid tänkt
Jag vill inte vara som dig
Jag vill vara min egen!
Får nu svart på vitt
Veta att det är jag

Onormal, egen och jag

Så våga inte säga
Att det inte är bra
Att det är något fel
För det är ändå jag

Och ändå ändrar jag på mig
För att det ska bli bättre




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-19 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva