Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till elegi


Försök till nytt

Försöker en till gång på något nytt
Men jag mindes den tid som också flytt
Ack väna ungdom som försvann så fort
Åh Jag tänker på allt jag borde gjort

Du tid som med vingar flugit din kos
Som bortkastat blivit krossat till mos
Jag känner mig redan gammal och grå
Jag önskar mig ungdom och tid som gå




Bunden vers av skärva
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 01:27



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Livet, kära du. Levande.
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva