Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omtanken!

Den goda omtanken

gör sig påmind,

själanöd å mening

lidandet tar plats,

 sådan är skapelsen

men inte bara,

å vi måste bry oss om!

Kära snälla Jesus

lär oss be, be om trygghet

be om en mening i tillvaron!

Och att se med kärlek på sin nästa!

Herren är mitt allt och

fyller mig med tillförsikt!

Jag vill så gärna tjäna

och Leva i Levande Livet

Länge!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-19 03:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lyckliga Du!
2020-12-02

  Briza media
Ja sådan är skapelsen, kloka insikter. Viljan att ge och göra skillnad är nog enda sättet att leva väl i skapelsen, tror jag. Fin bön att ha!
2020-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Vacker bön med känsla för det som berikar livet!
2020-11-20

  Stisse
En fin bön som poängterar det viktiga i livet.
2020-11-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker och omtänksam bön.
2020-11-19

    Lena Staaf VIP
Fina ord! Strävan efter att göra det goda och det rätta.
2020-11-19

  Sparvögat VIP
En omtänksam, kärleksfull bön...
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy